Căutare
0
Coşul meu

Plata și livrare

Preţul produselor afişat pe site este în lei (RON), are TVA inclus şi nu include taxa de transport şi eventual ramburs, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte. Eventualele modificări de preţ, reduceri sau promoţii vor fi menţionate în mod explicit în descrierea produsului.

Singura modalitatea de plată pentru livrarile in Bucuresti sau provincie este prin card de debit/credit Visa/MasterCard.

Pentru Bucuresti: modalitatea de livrare este transportul coletului prin intermediul partenerului nostru Uber Romania sau prin intermediul curieratului rapid. In mod normal livrarea se efectueaza in maxim 24-48h de la primirea comenzii, contra unei taxe unice de 20 ron + tva, indiferent de zona din care este efectuata comanda sau greutatea coletului. 

La comenzi mai mari de 199 ron, pentru Bucuresti livrarea este gratuita.

Exista posibilitatea de efectuare comanda si ridicare a coletului direct de la fabrica, insa numai cu agreement telefonic in prealabil.

Pentru provincie : singura modalitate de livrare este curieratul rapid prin intermediul partenerilor nostri. Taxa unica de livrare pentru provincie este 20 ron + tva ( comenzi sticle si cans). Pentru comanda speciala de keguri rugam sunati la numarul de telefon de contact.

Termenul de livrare obişnuit al produselor comandate pe site se încadrează între 24 si 72 ore (în zilele lucrătoare) de la momentul confirmării comenzii. În condiții speciale, ne asumăm își asumă dreptul de a mări timpul de livrare.

Dupa efectuarea comenzii vei fi contactat telefonic pe numarul introdus la datele personale din contul tau, ca apoi livrarea sa se faca la adresa de livrare completata de tine in formularul de comanda sau la adresa de livrare comunicata telefonic (in cazul in care difera de cea din formularul de comanda). Comanda NU va fi livrata decat dupa contactarea telefonica. In cazul in care numarul de telefon introdus de tine in pagina userului cu care te-ai inregistrat pe site nu este corect, vei fi contactat prin e-mail. In cazul in care nu vei putea fi contactat telefonic si nici pe e-mail in termen de 3 zile, comanda va fi anulata.

Nu livram la post restant.

SC Algoritm Brewing SRL nu este responsabilă de eventualele întârzieri datorate transportatorului. În procesul de livrare, clientul este responsabil de acurateţea adresei de livrare declarată.

SC Algoritm Brewing SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv SC Algoritm Brewing SRL își asumă dreptul de a nu onora o anumită comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. În acest caz SC Algoritm Brewing SRL va informa clientul asupra situației create.